Reserveren
Reserveren

Accommodaties op onze camping

Op Camping Rozenhof huurt u de mooiste vakantiehuisjes en stacaravans. De vakwerkhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, en brengen u in Limburgse sferen. Ze zijn volledig ingericht, dus het vakantie vieren kan meteen beginnen. Vanuit de vakantiehuisjes staat u zo midden in de natuur. Dus heeft u een fiets- of wandelvakantie? Dan is dit vakantiehuis de ideale uitvalsbasis. Ook kunt u een mooi stacaravan huren, en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Ook deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook kunt u kiezen voor een kampeerplaats. Deze hebben een mooi uitzicht over het Limburgse landschap. 
Van april 2022 starten wij met de verhuur van safaritenten, lekker kamperen, maar geen gedoe met een tent opbouwen.

Ook is uw huisdier bij ons welkom, met een maximum van 2 huisdieren per accommodatie.

Vakwerk vakantiehuisjes

Onze vakantiehuisjes in origineel Limburgs vakwerk liggen op slechts 300 meter van de camping en het restaurant, in een prachtig rustig gelegen zijgedeelte van Camerig 'Klop Drieschen'.

Alle huisjes zijn ingericht met cv, televisie, radio, serviesgoed en magnetron. Enkele huisjes hebben een open haard, en het hout ligt voor u klaar onder de overkapping op het terrein.

Let op:

Er zijn wel kussens maar geen dekbedden en beddengoed. Wilt u daar wel gebruik van maken, dan kan dat voor € 15,00 per persoon. Gelieve ook zelf aan handdoeken en theedoeken te denken.

In huisje nr. 9 en 3-7b zijn de vloeren vanwege het historische karakter niet overal op hetzelfde niveau.

Kamperen

De kampeerplaatsen op Camping Rozenhof zijn ideaal voor een fijne kampeervakantie in Limburg. De plaatsen beschikken over elektriciteit en hebben mooi uitzicht over het landschap.

Stacaravans

De stacaravans op Camping Rozenhof zijn van alle gemakken voorzien, en staan garant voor een heerlijk relaxte vakantie in Limburg.

Glamping tenten

Geniet van een heerlijke vakantie in een luxe glampingtent. Ontdek de avontuurlijke safaritenten op de camping!

Safaritenten

Safaritenten

Genieten van een luxe vakantie doet u in een van onze luxe glamping tenten. Boek een heerlijke vakantie in een van de leuke safaritenten!