Reserveren
Reserveren

Genieten op onze camping bij Epen

Camping Rozenhof is prachtig gelegen in het zuiden van Limburg. Met prachtige natuur, leuke dorpjes en steden en een heleboel cultuur wordt een vakantie op Camping Rozenhof altijd een succes! Wat nog extra bijdraagt aan dat succes, is het feit dat onze camping in Epen ligt. Nou ja, naast Epen. Epen is een schattig klein dorpje dat in 2020 door Hollands Glorie Magazine tot 'Het mooiste kleine dorp' is uitgeroepen. Een hele prestatie. Maar die titel krijgt het dorpje naast onze camping niet voor niets.

Naar de camping bij Epen

In Epen is altijd wat te doen. Dus ook als u bij ons op de camping staat. In Epen zijn een aantal leuke attracties die zeker een bezoekje waard zijn. Zo kunt u hier prachtig langs de meanderende Geul lopen. Of bezoek een van de mooie watermolens die het dorpje kent. 

Eten in Epen

Ook kent Epen een aantal hele leuke restaurants. Hier kunt u heerlijk genieten van de plaatselijke keuken, maar ook van echte klassieke gerechten als een broodje hamburger of een heerlijk bittergarnituur. Dat maakt een dagje genieten in Epen echt af!

 

Camping Epen

 

Boek nu uw verblijf

Natuurlijk kunnen wij u vertellen over Epen, maar eigenlijk moet u het met eigen ogen zien. Reserveer daarom nu een mooie plekje op onze camping en kom genieten van Epen en de omgeving van Epen. Op onze camping kunt u terecht met uw eigen kampeermiddel, maar ook in een van de leuke vakwerkhuisjes. Bekijk nu ons aanbod en reserveer op onze camping in Epen.

Boek uw vakantie