Reserveren
Reserveren

Genieten op onze camping bij Epen

Camping Rozenhof is prachtig gelegen in het zuiden van Limburg. Met prachtige natuur, leuke dorpjes en steden en een heleboel cultuur wordt een vakantie op Camping Rozenhof altijd een succes! Wat nog extra bijdraagt aan dat succes, is het feit dat onze camping naast Epen en Vijlen ligt. Epen is een schattig klein dorpje dat in 2020 door Hollands Glorie Magazine tot 'Het mooiste kleine dorp' is uitgeroepen. Een hele prestatie. Maar die titel krijgt het dorpje naast onze camping niet voor niets.

Naar de camping bij Epen en Vijlen

In Epen en Vijlen is altijd wat te doen. Dus ook als u bij ons op de camping staat. In Epen en Vijlen zijn een aantal leuke attracties die zeker een bezoekje waard zijn. Zo kunt u hier prachtig langs de meanderende Geul lopen. Of bezoek een van de mooie watermolens die het dorpje kent. Of bij velen bekend het Hijgend Hert in het Vijlenerbos.

Eten in Epen en Vijlen

Ook kent Epen een aantal hele leuke restaurants. Hier kunt u heerlijk genieten van de plaatselijke keuken, maar ook van echte klassieke gerechten als een broodje hamburger of een heerlijk bittergarnituur. Dat maakt een dagje genieten in Epen of Vijlen echt af!

Glamping op camping Epen

Kijkt u al tijden uit naar een luxe vakantie op de camping bij Epen? Dan is een vakantie in één van de luxe glampingtenten perfect voor u! Geniet in de safaritent voor 4 personen. Er is genoeg ruimte in de tent en u kunt in de avond een prachtige zonsondergang zien. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek nu!

Camping Epen

 

Boek nu uw verblijf

Natuurlijk kunnen wij u vertellen over Epen, maar eigenlijk moet u het met eigen ogen zien. Reserveer daarom nu een mooie plekje op onze camping en kom genieten van Epen en de omgeving van Epen. Op onze camping kunt u terecht met uw eigen kampeermiddel, maar ook in een van de leuke vakwerkhuisjes. Bekijk nu ons aanbod en reserveer op onze camping in Epen.

Boek uw vakantie