Reserveren
Reserveren

Camping in Limburg met hond

Bent u op zoek naar een camping in Limburg waar u ook met uw hond kunt verblijven? Dan is Camping Rozenhof de plek die u zoekt. Want op onze camping kunt u gerust uw hond meenemen. Zo kunt u samen genieten van het prachtige Limburgse landschap.

Heerlijk wandelen rondom de camping

Een van de redenen waarom het heerlijk is om uw hond mee te nemen tijdens uw vakantie op Camping Rozenhof is de grote hoeveelheid aan natuur rondom de camping. U kunt hier namelijk heerlijk wandelen met uw hond. Er zijn verschillende wandelroutes die u vanaf de camping kunt afleggen. Hierdoor heeft niet alleen uw hond, maar ook uzelf een hele mooie wandeling.

Ook mooie fietsroutes

Ook als u graag fietst met uw hond kunt u uw hart ophalen. Er zijn namelijk verschillende fietsroutes die langs de camping lopen. Deze leiden u allemaal door de natuur. Ook zijn er verschillende fietsroutes die de landsgrenzen passeren. U kunt zodoende een buitenlands tintje geven aan uw vakantie in Limburg met uw hond.

Camping in Limburg waar honden zijn toegestaan


Huuraccommodaties en kampeerplaatsen

U mag op onze camping 2 huisdieren op uw kampeerplaats of in uw huuraccommodatie hebben. Dat betekent dat u 2 honden mee mag nemen op vakantie. Zo kunt u echt met het hele gezin vakantie vieren.

Reserveer uw kampeerplaats Reserveer uw huuraccommodatie