Reserveren
Reserveren

Camping in Limburg met hond

Bent u op zoek naar een camping in Limburg waar u ook met uw hond kunt verblijven? Dan is Camping Rozenhof de plek die u zoekt. Want op onze camping kunt u gerust uw hond meenemen. Zo kunt u samen genieten van het prachtige Limburgse landschap.
Tevens zijn wij rond de jaarwisseling een vuurwerkvrije camping, dus u kunt uw hond gerust meenemen. Uiteraard hebben wij geen controle over de omgeving.

Heerlijk wandelen rondom de camping

Een van de redenen waarom het heerlijk is om uw hond mee te nemen tijdens uw vakantie op Camping Rozenhof is de grote hoeveelheid aan natuur rondom de camping. U kunt hier namelijk heerlijk wandelen met uw hond. Er zijn verschillende wandelroutes die u vanaf de camping kunt afleggen. Hierdoor heeft niet alleen uw hond, maar ook uzelf een hele mooie wandeling.

Boeken

Mooie fietsroutes rondom de camping in Limburg met hond

Ook als u graag fietst met uw hond kunt u uw hart ophalen. Er zijn namelijk verschillende fietsroutes die langs de camping lopen. Deze leiden u allemaal door de natuur. Verder zijn er verschillende fietsroutes die de landsgrenzen passeren. U kunt zodoende een buitenlands tintje geven aan uw vakantie in Limburg met uw hond.

Glamping met de hond

Op onze camping in Limburg met hond mag jouw huisdier ook in de glampingtenten. Geniet van een luxe vakantie in één van de glampingtenten met maximaal 2 huisdieren. Bij deze accommodatie heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang. Wilt u graag nog meer luxe? Kijk dan ook eens bij onze vakwerkhuisjes. Ook hier mogen 2 huisdieren mee en er zijn huisjes tot 6 personen. Zo heeft ook uw huisdier lekker veel ruimte tijdens de vakantie met hond. 

Vakantie met hond in 2024

Bent u al opzoek naar een leuk vakantieadres in 2024 waar uw hond welkom is? Dan is Camping Rozenhof de perfecte optie. Geniet samen met uw hond van de prachtige natuur tijdens het wandelen of fietsen samen met uw hond. Ook in 2024 zijn er weer gezellige huisjes en kampeerplaatsen waar u gezellig met uw hond kunt verblijven. Zien we u binnenkort?

Camping Limburg met hond

 

Faciliteiten op de camping

U kunt op onze camping goed gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Zo is het bijvoorbeeld heerlijk om een lekkere duik te nemen in ons mooie zwembad of kom gezellig dineren in ons restaurant. Eigenlijk is alles mogelijk op onze camping. Niet alleen voor uw hond, maar ook voor u. Voor de kinderen is er in het hoogseizoen zelfs kinderanimatie op de camping in Limburg, zo kunt u lekker vakantie vieren met uw hele gezin.

Huuraccommodaties en kampeerplaatsen

U mag op onze camping in Limburg met 2 honden op uw kampeerplaats of in uw huuraccommodatie overnachten. Dat betekent dat u 2 honden mee mag nemen op vakantie. Zo kunt u echt met het hele gezin vakantie vieren.

Reserveer uw kampeerplaats Reserveer uw huuraccommodatie