Reserveren
Reserveren

Camping in Limburg met hond

Boek nu voor 2022

Wilt u ook in 2022 komen genieten op onze camping met uw hond? Dat kan! U kunt nu voor 2022 reserveren. Doet u dit, dan verzekerd u uzelf van een prachtig plekje op onze mooie camping in Zuid-Limburg. Met alle faciliteiten en voorzieningen die u van ons gewend bent. Dit betekent dat u lekker kunt zwemmen in het zwembad, deel kan nemen aan het animatieprogramma, een wasje kunt draaien in de wasserette en terecht kunt in de campingwinkel voor een kleine boodschap. Wilt u niets missen in 2022? Neem dan nu contact met ons op.

Bent u op zoek naar een camping in Limburg waar u ook met uw hond kunt verblijven? Dan is Camping Rozenhof de plek die u zoekt. Want op onze camping kunt u gerust uw hond meenemen. Zo kunt u samen genieten van het prachtige Limburgse landschap.

Heerlijk wandelen rondom de camping

Een van de redenen waarom het heerlijk is om uw hond mee te nemen tijdens uw vakantie op Camping Rozenhof is de grote hoeveelheid aan natuur rondom de camping. U kunt hier namelijk heerlijk wandelen met uw hond. Er zijn verschillende wandelroutes die u vanaf de camping kunt afleggen. Hierdoor heeft niet alleen uw hond, maar ook uzelf een hele mooie wandeling.

Ook mooie fietsroutes

Ook als u graag fietst met uw hond kunt u uw hart ophalen. Er zijn namelijk verschillende fietsroutes die langs de camping lopen. Deze leiden u allemaal door de natuur. Ook zijn er verschillende fietsroutes die de landsgrenzen passeren. U kunt zodoende een buitenlands tintje geven aan uw vakantie in Limburg met uw hond.

Camping in Limburg waar honden zijn toegestaan

 

Faciliteiten op de camping

Ook kunt u op onze camping goed gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Zo is het bijvoorbeeld heerlijk om een lekkere duik te nemen in ons zwembad. Of kom lekker dineren in ons restaurant. Eigenlijk is alles mogelijk op onze camping. Niet alleen voor uw hond, maar ook voor u.

Huuraccommodaties en kampeerplaatsen

U mag op onze camping 2 huisdieren op uw kampeerplaats of in uw huuraccommodatie hebben. Dat betekent dat u 2 honden mee mag nemen op vakantie. Zo kunt u echt met het hele gezin vakantie vieren.

Reserveer uw kampeerplaats Reserveer uw huuraccommodatie