Reserveren
Reserveren

Camping in Limburg met zwembad

Gelegen in het uiterste zuiden van Limburg ligt camping Rozenhof. Onze gezinscamping met zwembad in Zuid Limburg kenmerkt zich door de prachtige ligging in het Geuldal. Vanuit het zwembad kijkt u uit over de glooiende heuvels van Zuid Limburg. Deze prachtige uitlopers van de Ardennen zorgen ervoor dat u zich waant in een omgeving die voelt als het buitenland. Dat is pas vakantie!

Kamperen in Zuid Limburg

't Geuldal is prachtig. Dat alleen is al een reden om te kamperen in Zuid Limburg. De prachtige glooiing van 't Geuldal op uw netvlies wanneer u uit uw tent stapt? Vanuit het zwembad uitkijken over groene heuvels? Met verse broodjes van de campingwinkel teruglopen naar uw tent over glooiende camping paden? Dat kan alleen in Zuid Limburg. Waarom u nog meer op onze familiecamping met zwembad in Zuid Limburg moet zijn?

Direct boeken

Liever kamperen met meer luxe?

Dat kan natuurlijk ook gewoon! Geniet van een heerlijke glampingvakantie met zwembad. Bij ons heeft u prachtige safaritenten met uitzicht op de heuvels. 's avonds kun je vanaf het terras genieten van een prachtige zonsondergang. Kom helemaal tot rust en geniet van glamping in Limburg.

Ontdek alle accommodaties in Zuid-Limburg

Waarom een camping Limburg met zwembad boeken?

Maar waarom zou u een camping met zwembad boeken? Nou, het is eigenlijk heel simpel. Omdat zwemmen het leukste vermaak is tijdens uw vakantie. Want wat is er nou lekkerder dan een heerlijke verfrissende duik te nemen tijdens de hete zomerdagen? Wij denken dat er niets lekkerder is dan na een heerlijke dag wandelen, fietsen of een stadje bezoeken een duik in het water te nemen. Boek daarom nu uw camping in Limburg met zwembad en kom genieten! Het is een buitenzwembad, dus het zwembad gaat in juni open en sluit in september weer, dit kan eventueel afwijken in verband met het weer.

Heerlijk afkoelen op onze camping met zwembad

Lekker zwemmen, een paar baantjes trekken, even lekker afkoelen, of spelen met de kinderen. Een zwembad kan op vakantie in Zuid Limburg natuurlijk niet ontbreken. Ons zwembad is verwarmd door middel van zonne-energie en het is er dan ook tijdens de minder warme dagen heerlijk vertoeven. Voor de kleintjes is er een kinderbad zodat ook zij heerlijk kunnen zwemmen tijdens uw vakantie in Zuid Limburg. De zwembaden zijn van juni tot september dagelijks geopend.

 

Camping Limburg Zwembad

 

Boek nu voor de vakantie

Wilt u ook in de zomer ook komen genieten van onze mooie camping in Zuid-Limburg? Dat kan! Reserveer nu uw plekje en breng uw vakantie 2024 door op onze mooie camping in limburg met zwembad. Extra leuk, huur een gezellig huisje in Zuid-Limburg, dan hoeft u niet eens een tent op te zetten! Uiteraard kunt u in het hoogseizoen weer gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder ons zwembad. Wacht dus niet, en verzeker uzelf van een plekje op Camping Rozenhof.

Boek uw vakantie nu