Reserveren
Reserveren

Camping in Limburg met zwembad

Gelegen in het uiterste zuiden van Limburg ligt camping Rozenhof. Onze gezinscamping met zwembad in Zuid Limburg kenmerkt zich door de prachtige ligging in het Geuldal. Vanuit het zwembad kijkt u uit over de glooiende heuvels van Zuid Limburg. Deze prachtige uitlopers van de Ardennen zorgen ervoor dat u zich waant in een omgeving die voelt als het buitenland. Dat is pas vakantie!

Kamperen in Zuid Limburg

't Geuldal is prachtig. Dat alleen is al een reden om te kamperen in Zuid Limburg. De prachtige glooiing van 't Geuldal op uw netvlies wanneer u uit uw tent stapt? Vanuit het zwembad uitkijken over groene heuvels? Met verse broodjes van de campingwinkel teruglopen naar uw tent over glooiende camping paden? Dat kan alleen in Zuid Limburg. Waarom u nog meer op onze familiecamping met zwembad in Zuid Limburg moet zijn?

Direct boeken

Spetter spieter spater,...

Lekker zwemmen, een paar baantjes trekken, even lekker afkoelen, of spelen met de kinderen. Een zwembad kan op vakantie in Zuid Limburg natuurlijk niet ontbreken. Ons zwembad is verwarmd door middel van zonne-energie en het is er dan ook tijdens de minder warme dagen heerlijk vertoeven. Voor de kleintjes is er een kinderbad zodat ook zij heerlijk kunnen zwemmen tijdens uw vakantie in Zuid Limburg. De zwembaden zijn van juni tot september dagelijks geopend.

 

Camping-Limburg-Zwembad