Reserveren
Reserveren

Camping in Vijlen

Nabij Vijlen, het hoogste gelegen kerkdorpje van Nederland, ligt camping Rozenhof. Met zijn unieke ligging in het Geuldal van zuid Limburg is Vijlen een ware parel onder de wandellocaties. In deze prachtige streek in het onderste puntje van Zuid Limburg kunt u letterlijk de oertijd in kijken. Het is namelijk de enige streek in Nederland waar 300 miljoen jaar oud gesteente aan de oppervlakte ligt. Trek dus uw wandelschoenen aan en ontdek de vele verborgen schatten die de regio rondom onze camping nabij Vijlen in Zuid Limburg u te bieden heeft. 

Vijlen, Zuid-Limburg

Vanuit onze camping bij Vijlen is er van alles te beleven. We geven hieronder een klein voorproefje van de vele leuke activiteiten die u kunt plannen tijdens uw vakantie bij Camping Rozenhof.

Wijn proeven

Bij Wijngaard Sint Martinus waant u zich in de Nederlandse wijnproductie. Deze wijngaard nodigt uit tot proeven van de meest verrukkelijke wijnen die ons land te bieden heeft. 

Bourgondisch wandelen

De Kroegjesroute is een prachtige wandelroute door de natuur van Vijlen. Wandel van eetcafé naar eetcafé over de meest prachtige wandelpaden die Zuid Limburg u te bieden heeft. 

Actief in Vijlen

Met een route van 26 km is de mountainbike route Epen-Vijlen een uitdaging voor elke sportfanaat. Prachtige natuur en een uitdagende route bieden elke mountainbiker een prachtige ervaring.

Ook genieten op de camping

Onze camping in Vijlen beschikt over een heleboel mooie voorzieningen. Bijvoorbeeld een heel mooi zwembad. Op warme zomerdagen kunt u hier een heerlijke duik nemen. Ook kunt u hier rustig baantjes trekken en natuurlijk relaxen naast het zwembad. Ook is er op onze camping een campingwinkeltje aanwezig. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen kopen. En voor een heerlijk diner moet u in ons restaurant zijn. De uitgebreide kaart heeft voor iedereen iets heerlijks te bieden

Vakantie in Vijlen in 2022

Ook in 2022 kunt u komen genieten van onze camping in Vijlen. En natuurlijk weer met alle voorzieningen en faciliteiten die u van ons gewend bent. Kom lekker eten in ons restaurant, haal uw boodschappen in ons winkeltje en, niet onbelangrijk, neem een verfrissende duik in ons zwembad. Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst.

Camping bij Vijlen boeken

Natuur camping bij Vijlen

 

Omgeving Camping Vijlen