Reserveren
Reserveren

recreatieprogramma vanaf 27/7

Geplaatst op: 23-07-2020

 

Recreatieprogramma

De Rozenhof 

Maandag 27 juli 

19.00 uur Familie Jeu de boules voor iedereen die een balletje wilt gooien.

Kleine kinderen kom gezellig met papa of mama. Wie is de jeu de boules kampioen van de Rozenhof?  Verzamelen op de speelweide.

 Dinsdag 28 juli

 15.30 uur Voetbaldarts voor iedereen vanaf 9 jaar. Een één-tweetje tussen Van Barneveld en Messi? Of een assist van Ronaldo op Van Gerwen? Het lijken vreemde combinaties maar met onze nieuwste aanwinst is het mogelijk en wordt het beste van 2 werelden gecombineerd in...  Go Active Voetbal Darts! Een dartbord van maar liefst 6 meter met een laag klittenband staat nu klaar. Kosten € 2,00 p.p. Wel voor 12.30 uur opgeven bij de receptie en vol is vol.

Woensdag 29 juli

 20.00 uur Familie Pub Quiz een gezellig kennis en doe quiz voor het gezin. De vragen zijn niet geschikt voor de alle kleinste. Kom gezellig naar het restaurant.  Welk team neemt vandaag de Limburgse Vlaai mee naar huis.
Denk aan een pen!! 

Donderdag 30 juli

 10.00 uur Kids Activiteit voor alle KIDS. Wat we gaan doen is altijd een verrassing. Durf jij deze uitdaging aan? Verzamelen bij mooi weer op de speelweide bij slecht weer op het terras. Neem iets te drinken mee.

 Vrijdag 31 juli

De prachtige omgeving ontdekken met GPS? Dat kan vandaag. De route is ongeveer 8 kilometer lang en neemt u mee dwars door de bossen naar ´t hijgend hert en weer terug.  

Huur de GPS bij de receptie voor slechts € 6,50 per GPS! 

Vergeet alleen niet uw legitimatie mee te nemen en een borg van

€ 50,00 contant. Alvast veel wandelplezier! 

Zaterdag 1 augustus

 17.00 uur Stokbroodbakken voor iedereen. 

Kosten € 1,50 p.p.  Je moet zelf voor een stevige stok zorgen van minimaal 1,25 meter lang. NIET AFBREKEN VAN DE BOMEN. Wel opgeven voor vrijdag 18.00 uur bij de bar. Verzamelen op de speelweide. Niet opgegeven kom gewoon even langs 😊

 

Ouders let op !!!  Er is geen toezicht bij het zwembad.

Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie

Deelname activiteiten op eigen risico.

En denk aan de corona regels 😊 

Nieuws overzicht