Reserveren
Reserveren

Faciliteiten & omgeving

Camping Rozenhof is de ideale uitvalsbasis om Zuid-Limburg te ontdekken. Zuid-Limburg kenmerkt zich door prachtige natuur, leuke steden en dorpen en heel veel mogelijkheden om lekker te wandelen en te fietsen. Het is dan ook niet verrassend dat de camping op een kruising ligt van verschillende fiets- en wandelroutes. Ook ligt de camping vlakbij een aantal zeer populaire steden. Maastricht ligt bijvoorbeeld op nog geen 30 kilometer rijden. En als u toch onderweg bent naar de hoofdstad van Limburg, vergeet dan vooral niet even te stoppen bij de Gulpener bierbrouwerij in Gulpen of de beroemde mijnen van Valkenburg.

Op de camping

Op de camping

Een dagje op de camping blijven? Ook dan vermaakt u zich prima. En bepaalt u zelf of u de gezelligheid opzoekt of geniet van alle rust om u heen.

Wandelen & Fietsen

Wandelen & Fietsen

Zuid-Limburg wordt door velen gezien als hét wandel- en fietsparadijs van Nederland. Door de uitgestrekte natuur, heuvels en leuke dorpjes kunt u hier uitstekend wandelen en fietsen.

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Bourgondisch Limburg ontdekken? Dan begint u natuurlijk in ons eigen restaurant... en hebben we daarnaast nog echte lékkere tips.