Reserveren
Reserveren

Op de camping

Onze camping beschikt over goede faciliteiten om uw vakantie extra aangenaam te maken. Er is een modern sanitair gebouw aanwezig. Ook heeft u de mogelijkheid een was te draaien in de wasserette en heerlijke broodjes te kopen in onze campingwinkel. Hier kunt u ook terecht voor de lekkerste Limburgse Vlaaien!

Voor de kinderen is er een hele leuke speeltuin. En u kunt uw kinderen hier met een gerust hart even alleen laten spelen, want doordat onze camping autovrij is, hoeven zij zich niet druk te maken voor eventueel verkeer op de camping. Uw auto parkeert u op de daarvoor aanwezige kampeerplaats tegenover de camping. Natuurlijk kunnen wij een uitzondering voor u maken, als u bijvoorbeeld minder valide bent. 

Omgeving overzicht

Animatie

Animatie

Op onze camping wordt in de zomermaanden een vrolijk animatieprogramma opgesteld. En... niet alleen de kinderen zullen zich hiermee vermaken. Het animatieteam zorgt er voor dat het hele gezin een onvergetelijke tijd heeft.

Zwembad

Zwembad

Wat is er lekkerder dan een heerlijk verfrissende duik nemen op een warme zomerdag? Helemaal niets denken wij. Daarom beschikt onze camping over een mooi buitenzwembad waar u heerlijk in kunt zwemmen.

Winkel en Wasserette

Winkel en Wasserette

Op onze camping is een winkeltje aanwezig. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.Ook is er een wasserette op onze camping aanwezig.