Restaurant

Helaas heeft het kabinet besloten dat de horeca dicht moet, maar we houden de moed erin en we gaan weer over op afhaalmaaltijden, voor onze eigen gasten, maar ook zeker voor gasten en omwonenden uit de omgeving, deze kunnen bestellen via 0434551611.
t/m 25 oktober hanteren wij de volledige menukaart zolang alles op voorraad is.
Ook de friture blijft open, met als voorkeur dat u ook van te voren besteld.
Dus hoe gaat het dan nu.....
Aan de receptie vindt u de bestellijsten van de friture en het restaurant.
Hier maakt u uw bestelling.
U rekent af, mag met pin, mag ook contant.
U spreekt een tijd af, en op de afgesproken tijd gaat u uw bestelling afhalen.
Houd rekening ermee dat het meestal al klaar staat, anders eventjes wachten.
en dan lekker eten in uw eigen caravan of huisje.

Na 25 oktober maken we een evaulatie van onze voorraden en drukte, en doen we misschien besluiten tot een beperktere kaart, maar we blijven zeker doorgaan.

Ook de hardlopers zullen blijven doorgaan.

Hier vindt u alle informatie over het reserveren van een tafel in ons gezellige restaurant. Wilt u een tafel reserveren? Stuur dan een mail naar info@campingrozenhof.nl of vul het formulier in op de contactpagina.

Het restaurant-terras is een sfeervol trefpunt, gezellig, stijlvol ingericht en... met een lange gastvrije traditie. Natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het ‘goede des levens’ te genieten. Ook voor een gezellig samenzijn is ons à la carte restaurant met open haard, rustieke bar, biljart en terras, een trefpunt bij uitstek. De snackbar heeft een ruime keuze en geregeld een aanbieding van diverse maaltijden. Daarnaast hebben wij een leuke winkel met een ruim assortiment aan diverse artikelen. U kunt iedere dag verse broodjes bestellen of heerlijke Limburgse vlaai. 

Onze openingstijden van de keuken zijn van maandag t/m zondag van 12.00 - 20.00 laatste bestelling 19.45

Menukaart

Drankenkaart

Wijnkaart