Restaurant

 

*Ons terras gaat vanaf 28/4 weer open van 12:00 – 18:00 voor max. 50 personen. 1 tafel per huishouden, of max. 2 personen van verschillende huishoudens op 1.5mtr afstand aan 1 tafel.
Laatste eetbestelling om 17:00 laatste drankbestelling 17:30

*Vanaf de sluiting van het terras om 18:15 gaan we verder met To-Go met de mogelijkheid tot afhalen van maaltijden, maar alleen op bestelling.
Bestellijsten liggen bij de receptie, daar kunt u uw bestelling doorgeven, afrekenen en een tijd afspreken. (niet meer dan 2 personen tegelijk afhalen)
De volledige menukaart kan vanaf 18:15uur.
Liefst bestellen voor 17.00 en laatste ophaalmoment 19.55 bij de snackbar.
*Alles wat u afhaalt mag niet op het terras genuttigd worden.

 

Helaas heeft het kabinet besloten dat het restaurant nog steeds half dicht moet, maar we houden de moed erin en we blijven onze to-go aanhouden voor afhaalmaaltijden!! voor onze eigen gasten, maar ook zeker voor gasten en omwonenden uit de omgeving, deze kunnen bestellen via 0434551611.
Ook de friture blijft open, met als voorkeur dat u ook van te voren besteld.
Dus hoe gaat het dan nu.....
Aan de receptie vindt u de bestellijsten van de friture en het restaurant, of u bekijkt de menukaart hier op onze website.
Aan de receptie of telefonisch maakt u uw bestelling.
U mag vooraf of bij ophalen afrekenen, mag met pin, mag ook contant.
U spreekt een tijd af, en op de afgesproken tijd gaat u uw bestelling afhalen.
Houd rekening ermee dat het meestal al klaar staat, anders eventjes wachten.
en dan lekker eten in uw eigen caravan of huisje.

Momenteel is zo goed als alles beschikbaar, maar voor de zekerheid altijd even informeren.

Hier vindt u alle informatie over het reserveren van een tafel in ons gezellige restaurant. Wilt u een tafel reserveren? Stuur dan een mail naar info@campingrozenhof.nl of vul het formulier in op de contactpagina.

Het restaurant-terras is een sfeervol trefpunt, gezellig, stijlvol ingericht en... met een lange gastvrije traditie. Natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het ‘goede des levens’ te genieten. Ook voor een gezellig samenzijn is ons à la carte restaurant met open haard, rustieke bar, biljart en terras, een trefpunt bij uitstek. De snackbar heeft een ruime keuze en geregeld een aanbieding van diverse maaltijden. Daarnaast hebben wij een leuke winkel met een ruim assortiment aan diverse artikelen. U kunt iedere dag verse broodjes bestellen of heerlijke Limburgse vlaai. 

 

Menukaart

Drankenkaart

Wijnkaart