Reserveren

Restaurant in Vijlen

Restaurant 'De Rozenhof' in Vijlen is een sfeervol trefpunt waar u uitstekend terecht kunt voor een hapje, een drankje, een lunch of een diner. Het restaurant in Vijlen beschikt over een menukaart, zowel voor lunch als diner. Er is dus voor elk wat wils.

Menukaart van ons restaurant in Vijlen

De menukaart van ons restaurant is verdeeld in verschillende onderdelen. Allereerst is er de lunchkaart, waar u tussen 12:00 uur en 17:00 uur gebruik van kunt maken. De lunchkaart biedt verschillende heerlijke lunchgerechten. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke pannenkoeken, met stroop, spek, kersen en nog veel meer. Of kies voor een heerlijk belegd broodjes. Gaat u voor het stokbroodje gezond, of kiest u voor een heerlijk stokbroodje zalm? De keus is aan u. Ten slotte kunt u bij ons restaurant in Vijlen ook nog kiezen voor kleine lunchgerechten. Hieronder vallen bijvoorbeeld een broodje hamburger, maar ook een lekkere uitsmijter. Zo is er voor iedereen een lekkere lunch te vinden.

Dineren bij ons restaurant

Uiteraard kunt u ook heerlijk dineren bij ons restaurant. We bieden de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten aan. 

Bijpassende wijnen op de wijnkaart

Ook voor een bijpassend wijntje zit u bij Restaurant Rozenhof goed. Op de wijnkaart staan verschillende speciaal uitgezochte witte, rode en mousserende wijnen. Alle wijn zijn uitstekend van smaak en een echte toevoeging aan uw gerecht.

Genieten in het zuiden van Limburg

Wat een bezoek aan ons restaurant in vijlen nog aangenamer maakt, is dat hij gelegen is op de mooiste plek van Nederland: in het zuiden van Limburg. Ons restaurant straalt dan ook de Limburgse gezelligheid uit. Op warme dagen kunt u heerlijk op het terras zitten en uitkijken over het landschap. Zo wordt uit eten gaan nóg leuker!

 

 

 

Restaurant Vijlen Rozenhof

 

Arrangementen

Wilt u optimaal genieten van het Limburgse land? Combineer dan een bezoekje aan onze camping met een lekker stukje Limburgs gebak en een heerlijke wandeling of fietstocht. Dit houdt in dat u bij ons restaurant kunt genieten van een kopje koffie met vlaai, om vervolgens een heerlijke wandeling of fietstocht door het Limburgse land te maken. Ook krijgt u een douchemuntje bij dit arrangement, zodat u op onze camping kunt douchen.

Reserveer nu