Reserveren
Reserveren

Op Vakantie naar Limburg in 2021

Limburg, de mooiste provincie van Nederland. Natuurliefhebbers kunnen er geen genoeg van krijgen, fietsers zijn er in overvloed, maar ook de stadsliefhebbers komen aan hun trekken. Dat maakt een vakantie in Limburg in 2021 dan ook zo heerlijk: u kunt alle kanten op vanaf Camping De Rozenhof. Maar u kunt ook lekker op de camping blijven. Want op en rond de camping is ook genoeg te beleven.  

Vakantie Limburg 2021

 

Vakantie in Limburg in 2021

Laten we eerst eens kijken wat u tijdens uw vakantie in Limburg in 2021 op de camping kunt doen. Bijvoorbeeld lekker zwemmen! Op de camping is een mooi buitenzwembad aanwezig waar u op warme zomerdagen heerlijke afkoeling kunt vinden. Er is natuurlijk niets lekkerder dan tijdens uw vakantie een heerlijke duik nemen. Hier biedt het zwembad natuurlijk uitkomst. Ook wordt er in de zomermaanden een vrolijk animatieprogramma georganiseerd. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten gedaan. Spelletjes, knutselen, sporten en feesten zijn zo maar een paar activiteiten die de revue zullen passeren. En veel activiteiten zijn niet leeftijdsgebonden. Ouders kunnen dus gerust aansluiten.

Faciliteiten op de camping

Naast activiteiten beschikt de camping ook over verschillende faciliteiten. Zo kunt u op de camping gebruik maken van de wasserette. Tijdens uw vakantie zal het vast voorkomen dat u een wasje moet draaien. Dan is het prettig als hier voorzieningen voor zijn. Ook kunt u op de camping terecht voor  een kleine boodschap. Het campingwinkeltje beschikt over alle benodigheden om u uit de brand te helpen.

 

Rondom de camping

Natuurlijk blijft u niet de hele vakantie op de camping, en wilt u ook de omgeving verkennen. Gelukkig is er heel veel te doen rondom onze camping in Limburg. Zo kunt u in 2021 weer verschillende mooie steden bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Maastricht. In Maastricht is altijd wat te beleven. U kunt er uitstekend shoppen, heerlijk uit eten gaan, rustig een drankje drinken en ook heel veel cultuur opsnuiven.  

De mooie stad Valkenburg

Zoekt u het liever wat kleiner (maar zeker niet minder mooi)? Bezoek dan Valkenburg. Valkenburg is een klein maar heel oud stadje in het Zuiden van Limburg. De stad kenmerkt zicht door 2 dingen: de kasteelruïne die boven de stad uittorent, en de lange terrassenstraat, vol met restaurantjes. Een bezoek aan Valkenburg is onvermijdelijk tijdens uw vakantie in Limburg in 2021. 

Boek uw vakantie Limburg in 2021

Er is natuurlijk nog veel meer te beleven in Limburg in 2021. Teveel om hier te noemen. Reserveer daarom uw plekje op onze camping in Limburg voor 2021 en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie in het zuiden. U kunt kiezen uit een van onze mooie kampeerplaatsen of huuraccommodaties. Dit zijn bijvoorbeeld de Vakwerkhuisjes of de Stacaravans. Wilt u reserveren voor 2021? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. En wie weet verwelkomen wij u in 2021 op onze camping.

Vakantie Limburg 2021 reserveren