Reserveren
Reserveren

Camping

Voor de maand augustus nog vrij:
donderdag 12/8 12.00u - zaterdag 14/8 12.00u plek 43 in optie/ 50
zondag 15/8 12.00u - 18/8 12.00u plek 13
maandag 16/8 12.00u - 20/8 12.00u plek 18
Vanaf 21/8 pas weer de volgende gelegenheid voor langere periode.
tot die tijd alleen nog her en der voor 1 nachtje.


Camping Rozenhof is dé ideale gezinscamping in Zuid-Limburg. Niet alleen door de prachtige en veelzijdige omgeving, maar ook door de faciliteiten en voorzieningen op de camping. En u kunt hier heel veilig over de camping lopen: de camping is namelijk autovrij. Dit zorgt zowel voor rust als voor veiligheid op de camping, wat uw vakantieplezier extra groot maakt. Uw auto kunt u, na het laden en lossen en afzetten van personen neerzetten op de parkeerplaats tegenover de camping. 

De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim en kunnen aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Op de camping is een wasserette aanwezig, waar u uw was kunt wassen en drogen. Ook is er een winkeltje aanwezig, waar u elke dag verse broodjes en, uiteraard, heerlijke Limburgse vlaai kunt kopen. 

Sinds kort hebben wij ook een stortplek voor campers, hier kunt u grijs en zwart water lossen, en eventueel weer schoon water vullen. Vraag bij de receptie naar de locatie.

Bekijk de kampeerplaatsen

(Wilt u liever iets huren? Dat kan ook, bekijk dan onze verhuuraccommodaties.)

De camping beschikt over een op zonne-energie verwarmd buitenzwembad waar u lekker kunt zwemmen op warme zomerdagen. U kunt hier dus verantwoord verfrissing zoeken. Ook is er een leuke speeltuin op de camping aanwezig. Hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten.