Reserveren
Reserveren

Camping

Camping Rozenhof is dé ideale gezinscamping in Zuid-Limburg. Niet alleen door de prachtige en veelzijdige omgeving, maar ook door de faciliteiten en voorzieningen op de camping. En u kunt hier heel veilig over de camping lopen: de camping is namelijk autovrij. Dit zorgt zowel voor rust als voor veiligheid op de camping, wat uw vakantieplezier extra groot maakt. Uw auto kunt u, na het laden en lossen en afzetten van personen neerzetten op de parkeerplaats tegenover de camping. 

De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim en kunnen aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Op de camping is een wasserette aanwezig, waar u uw was kunt wassen en drogen. Ook is er een winkeltje aanwezig, waar u elke dag verse broodjes en, uiteraard, heerlijke Limburgse vlaai kunt kopen. 

Bekijk de kampeerplaatsen

(Wilt u liever iets huren? Dat kan ook, bekijk dan onze verhuuraccommodaties.)

De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad waar u lekker kunt zwemmen op warme zomerdagen. Het bad wordt onder andere verwarmd door middel van zonne-energie. U kunt hier dus verantwoord verfrissing zoeken. Ook is er een leuke speeltuin op de camping aanwezig. Hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten.