Reserveren

Camping

Camping Rozenhof is dé ideale gezinscamping in Zuid-Limburg. Niet alleen door de prachtige en veelzijdige omgeving, maar ook door de faciliteiten en voorzieningen op de camping. En u kunt hier heel veilig over de camping lopen: de camping is namelijk autovrij. Dit zorgt zowel voor rust als voor veiligheid op de camping, wat uw vakantieplezier extra groot maakt. Uw auto kunt u, na het laden en lossen en afzetten van personen neerzetten op de parkeerplaats tegenover de camping. 

De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim en kunnen aangesloten worden op het elektriciteitsnet met een maximum van 10amp. Op de camping is een wasserette aanwezig, waar u uw was kunt wassen en drogen. Ook is er een winkeltje aanwezig, waar u elke dag verse broodjes en andere benodigheden kunt kopen.

Sinds kort hebben wij ook een stortplek voor campers, hier kunt u grijs water lossen, en eventueel weer schoon water vullen. Vraag bij de receptie naar de locatie.

Er is gratis wifi, maar het is helaas buitengebiedwifi van 20MB wat nog steeds via een telefoonlijn binnen komt. Dus houd u daar aub rekening mee, en zorg dat u voldoende databundel heeft om in uw internetbehoefte te voorzien.

Openingstijden receptie:
Alle dagen van 8.30-17.00
Buiten deze tijden om zijn wij bereikbaar onder nummer 0434551611


Bekijk de kampeerplaatsen

(Wilt u liever iets huren? Dat kan ook, bekijk dan onze verhuuraccommodaties.)

*Momenteel is het zwembad gesloten.
 Vanaf half mei 2024 is het weer geopend. Het zwembad sluit weer half september, of eerder bij slechte     weersomstandigheden.


De camping beschikt over een buitenzwembad waar u lekker kunt zwemmen op warme zomerdagen. U kunt hier dus veilig verfrissing zoeken. Ook is er een leuke speeltuin op de camping aanwezig. Hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten.