Reserveren
Reserveren

Camping

Camping Rozenhof is dé ideale gezinscamping in Zuid-Limburg. Niet alleen door de prachtige en veelzijdige omgeving, maar ook door de faciliteiten en voorzieningen op de camping. En u kunt hier heel veilig over de camping lopen: de camping is namelijk autovrij. Dit zorgt zowel voor rust als voor veiligheid op de camping, wat uw vakantieplezier extra groot maakt. Uw auto kunt u, na het laden en lossen en afzetten van personen neerzetten op de parkeerplaats tegenover de camping. 

De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim en kunnen aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Op de camping is een wasserette aanwezig, waar u uw was kunt wassen en drogen. Ook is er een winkeltje aanwezig, waar u elke dag verse broodjes en, uiteraard, heerlijke Limburgse vlaai kunt kopen. 

Sinds kort hebben wij ook een stortplek voor campers, hier kunt u grijs en zwart water lossen, en eventueel weer schoon water vullen. Vraag bij de receptie naar de locatie.

Bekijk de kampeerplaatsen

(Wilt u liever iets huren? Dat kan ook, bekijk dan onze verhuuraccommodaties.)

*Helaas is het zwembad gesloten, vanaf half mei 2022- half september 2022 kunt u weer gebruik maken van ons zwembad.

De camping beschikt over een op zonne-energie verwarmd buitenzwembad waar u lekker kunt zwemmen op warme zomerdagen. U kunt hier dus verantwoord verfrissing zoeken. Ook is er een leuke speeltuin op de camping aanwezig. Hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten.