Reserveren
Reserveren

Camping in de buurt van Maastricht

Dus u wilt op vakantie gaan in de buurt van Maastricht? dan zit u op onze camping goed! Want onze Camping De Rozenhof in Vijlen is dé ideale uitvalsbasis om eens lekker op avontuur te gaan in Maastricht. Maar ook op de camping zelf kunt u al vanalles beleven. Lees maar eens verder.

Een gezellige familiecamping bij Maastricht

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: onze camping in de buurt van Maastricht is ideaal voor gezinnen! Op de camping kunt u genieten in het buitenzwembad. Hier kunt u lekker baantjes trekken, of gewoon genieten van een beetje verkoeling op een warme zomerdag. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen, waar lekker gespeeld kan worden. En in de vakanties wordt er een leuk animatieprogramma georganiseerd. HIer kan jong en oud ontzettend veel plezier beleven.

Camping met restaurant

Wilt u lekker uit eten? Dat kan gewoon op de camping. Want op onze camping kunt u Restaurant Rozenhof bezoeken. Met de lekkerste gerechten, zowel plaatselijke als wat meer algemene recepten. Er is voor iedereen iets. En er zijn uiteraard verschillende kindergerechten beschikbaar. Dus ook hier kunt u met het hele gezin genieten!

Camping in de buurt van Maastricht

Onze camping is gelegen in de buurt van Maastricht. U bent vanaf de camping zo in het centrum van de stad, waar u gemakkelijk een of zelfs meerdere dagen bezig kunt zijn alle geheimen van de stad te ontdekken. 

Ontdek bijvoorbeeld de kazematten van Maastricht. Dit is een netwerk van gangen en mijngangen dat in de loop van de geschiedenis ontstaan is. Deze tunnels werden voornamelijk tijdens de belegeringen van de stad gebruikt. En een interessant weetje: de tunnels zijn voor een groot deel door vrouwen gegraven. U kunt de tunnels bezoeken en zelf ontdekken wat deze plek zo bijzonder maakt.

Camping in de buurt van Maastricht

 

 

Fort Sint-Pieter op de Sint-Pietersberg

Ook een hele interessante plek om te bezoeken is het Fort Sint-Pieter. Dit verdedigingsfort is, net als de kazematten, gebouwd om de bewoners van Maastricht te beschermen. U kunt dit 300 jaar oude fort bezoeken tijdens uw bezoek aan Maastricht. Een unieke ervaring, want het fort is voor een groot deel nog intact. U krijgt dus een mooi beeld van hoe het fort honderden jaren geleden er uit zag. En als u buiten het fort staat heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. 

Lekker tot rust komen

Na een dagje Maastricht is het heerlijk om lekker uit te rusten op onze camping. U kunt heerlijk eten in het restaurant, en op de kampeerplaatsen kunt u, omgeven door de natuur, nog even goed bijkomen van alle indrukken. 

Ruime kampeerplaatsen

Wij hebben ruime kampeerplaatsen, zodat u tijdens uw vakantie alle ruimte hebt om te kunnen genieten. Daarnaast zorgen de grote plekken er voor dat u wat meer privacy heeft en u niet direct op uw buren staat. Wel zo fijn he?

Bekijk de kampeerplaatsen

Huur een mooie stacaravan

Wilt u liever wat meer gemak? Dan kunt u een mooie stacaravan huren. Deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt hier met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg.

Bekijk de stacaravans

Leuke vakwerkhuisjes

Zoekt u een wat meer unieke manier van vakantie vieren? Dan zijn de vakwerkhuisjes misschien meer iets voor u. Deze unieke, traditionele woningen hebben veel ruimte, en geven u echt het gevoel van Limburg. U kunt hier verblijven met 2 tot 6 personen, dus er is altijd een geschikt huisje te vinden.

Bekijk de vakwerkhuisjes