Reserveren
Reserveren

Campings in het Geuldal

Zoekt u een camping in het Geuldal van waaruit u Zuid-Limburg kunt ontdekken? Zoek dan niet verder! Want op Camping Rozenhof in Vijlen kunt u heerlijk vakantie vieren, maar ook genieten van Zuid-Limburg en alles wat daarbij hoort. Met verschillende mooie accommodaties en kampeerplaatsen is dit dé camping in het Geuldal.

Reserveer direct

Ideaal voor een fietsvakantie door het Geuldal

Vanaf onze camping in het Geuldal kunt u uitstekend fietsen. Er zijn verschillende mooie fietstochten die u door het Geuldal leiden, maar ook fietstochten door andere delen van Zuid-Limburg. Zo is er een mooie fietstocht door de 3 landen van het 3-landenpunt, maar ook mooie fietstochten langs steden en dorpen in Zuid-Limburg.

Ook mooie wandelroutes

Het Geuldal is ook een ideaal wandelgebied. U kunt hier heerlijk door de prachtige natuur wandelen. De natuur in het Geuldal wisselt af van bossen tot weilanden. Krijg een prachtig beeld van de mooie Zuid-Limburgse natuur tijdens de mooie wandelingen.

Campings Geuldal wandelen

 

Luxe campings in het Geuldal

Geniet van luxe en gezelligheid op een van de mooiste campings in het Geuldal. Laat uzelf verassen door de veelzijdigheid en de locatie van de camping. Vlakbij Maastricht en in het mooie natuurgebied van het Geuldal. Geniet van de pracht en praal van deze luxe camping in het Geuldal.

Genieten op de camping in het Geuldal

Vanaf onze camping kunt u heerlijk genieten van het Geuldal. Met mooie kampeerplaatsen, luxe stacaravans, echte glampingtenten en authentieke vakwerkhuisjes kunt u uw vakantie precies zo inrichten zoals u dat zelf wilt. Tel daar de faciliteiten en voorzieningen van de camping bij op, en u heeft een heerlijke vakantie. 

Camping Geuldal Vakwerkhuisjes

 

Authentieke vakwerkhuisjes

De authentieke vakwerkhuisjes op Camping Rozenhof zijn dé vakantiewoningen om uw vakantie in het Geuldal extra Limburgs te maken. Deze unieke woningen zijn mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Mooie stacaravans

Ook in onze stacaravans kunt u heerlijk vakantie vieren. De stacaravans zijn ingericht en beschikken over alles om uw vakantie in het Geuldal aangenaam te maken. 

Ruime kampeerplaatsen

Geen camping zonder kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen op Camping Rozenhof geven een prachtig uitzicht over Zuid-Limburg. Ze zijn voorzien van elektriciteit, dus u kunt uw apparaten gewoon meenemen op vakantie!

Luxe glampingtenten

Het echte vakantiegevoel in het Geuldal begint bij het kamperen in een luxe safaritent. Begin de vakantie goed door direct na aankomst te kunnen genieten van een heerlijke vakantie op één van de mooiste campings in het Geuldal.