Reserveren
Reserveren

Corona update

Geplaatst op: 27-11-2021

Update Camping Restaurant Rozenhof 27 november 10.00 

Beste Gasten,

Er zijn weer nieuwe maatregelen vanaf 28 november 17.00uur, wat houdt dat in voor uw bezoek aan ons restaurant en camping.

Restaurant:
*Voor het restaurant zijn wij verplicht om te vragen naar een QR-code, u dient 1,5 meter aan te houden.
*Tijdens verplaatsing in het restaurant dient u een mondkapje te dragen.
*Onze keuken is geopend van 11:00 tot 16:00, dus u kunt een vroege warme lunch/diner doen.
*Ons restaurant sluit weer om 17.00.
*Daarna gaan wij verder met To-Go van 17.00 - 19.00 op basis van reservering. Liefst bestellen voor 16.00uur.

Camping:
*Wij werken niet met QR- code toegangsbewijzen op de camping.
*Al ons sanitair is gewoon open, en worden dagelijks gereinigd, er zijn desinfectiemiddelen aanwezig voor handen en oppervlaktes. Enige medewerking wordt van u verlangd om alles veilig te laten verlopen.


*Winkeltje open van 8.30 – 11.00 en op verzoek in de middag.
*U kunt broodjes, croissants en/of brood bestellen die wij dagelijks afbakken, afhalen in het winkeltje.
bestellen liefst voor 16.00 uur.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gemaakte overtredingen. Boetes en sluiting die wij als bedrijf krijgen worden verhaald op de overtreder, bij het niet naleven van de richtlijnen.

Overige

  • Heeft u zelf griepverschijnselen, verkoudheid, koorts (verhoging) en/of kortademigheid? Dan verzoeken wij u vriendelijk om thuis te blijven.
  • Mocht u zelf geconfronteerd worden met Corona virus in uw privé sfeer tijdens/na u verblijf bij ons, informeer ons dan tijdig zodat wij het overzicht blijven houden en wij verder acties kunnen ondernemen.
  • Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met: 043-4551611 of per mail via info@campingrozenhof.nl  
  • Wij hopen u voldoende te hebben ingelicht, indien u nog vragen heeft kunt u bellen op nummer 0434551611 of mailen naar info@campingrozenhof.nl
  • Met vriendelijke groet, Directie en medewerkers Camping Rozenhof.

 

 *De receptie is open voor aankomsten en vertrekken en verdere informatie.

*Het chemisch toilet binnen in de ruimte bij het damestoilet blijft in gebruik, het chemisch toilet in de buurt van plek 101 is ook in gebruik.

*De campers kunnen hun grijs water storten in de stortput voorbij de stallen aan de linkerkant, het water om te vullen is momenteel nog aangesloten, maar gaat in de loop van de komende tijd ervanaf zodra de eerste vorst zich aanmeldt.

Verder blijven alle overige overheid maatregelen die van kracht zijn

Blijf gezond, en houd uw gezond verstand.


Annuleren:
Wat zijn momenteel en waarschijnlijk in de toekomst de geldende regels wat betreft annuleren, of het nu wel of niet Covid-19 betreft:

Momenteel is de camping, sanitair en verhuur van vakantiehuisjes gewoon geopend en is er geen reden om te annuleren vanwege Covid-19. En dient u bij een reservering gewoon de vooruitbetaling te voldoen.
Indien u na reservering en vooruitbetaling toch annuleert vervalt u onder de voorwaarden van de RECRON.    https://www.hiswarecron.nl/site/download/0qd5k4vKSbyd

Mocht er in de toekomst wat veranderen vanuit de regering,

dan volgen wij de dan geldende richtlijnen van de reiswereld en
de recreatiebranche waar wij bij zijn aangesloten Recron.
De verwachting is dat we dan weer terugvallen op de richtlijnen van vorig jaar.
-voucher die 1 jaar geldig is.

Wij zijn in die periode niet verplicht om de vooruitbetaling terug te betalen, en u dient zelf contact met ons op te nemen om een nieuwe datum te reserveren.

Dus samengevat:

* van de vakantiehuisjes kan gewoon gebruik gemaakt worden, indien u zelf besluit om hier geen gebruik van te maken omdat u zich zelf onzeker voelt, dan valt u onder de annuleringsverzekering voorwaarden van de RECRON.  U krijgt geen terugbetaling van de vooruitbetaling, en dient het restant van de reservering te betalen.

* Van de campingplaatsen kan gewoon gebruik gemaakt worden, het sanitair is open. Indien u zelf besluit om hier geen gebruik van te maken omdat u zich zelf onzeker voelt, dan valt u onder de annuleringsverzekering voorwaarden van de RECRON.  U krijgt geen terugbetaling van de vooruitbetaling, en dient het restant van de reservering te betalen.

Contact met onze medewerkers

  • Contact met de receptie medewerkers willen we nog steeds tot een minimum beperken.  Aan de gasten vragen wij op gepaste afstand van elkaar te wachten.

Met vriendelijke groet,
Camping Rozenhof en medewerkers

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gemaakte overtredingen.
Boetes die wij als bedrijf krijgen, worden verhaald op de overtreder,
bij het niet navolgen van de richtlijnen van het rivm en de noodverordening.

 

Nieuws overzicht