Reserveren
Reserveren

Outdoor activiteiten

Zuid-Limburg is dé plek voor de leukste outdoor activiteiten. Door de vele natuur is er een breed scala aan activiteiten mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van paardrijden door de prachtige natuur? Of klimmen in een klimpark? het kan allemaal in Zuid-Limburg.

Paardrijden door de natuur

Zuid-Limburg is heel goed wandelend te verkennen. Maar wist u dat het veel leuker is om het te paard te doen? Er zijn vele ruiter- en menroutes die u kunt berijden. En door de nieuwe bebording en bewegwijzering in het gebied zijn deze routes goed te herkennen. Kortom, Zuid-Limburg te paard verkennen is een heerlijke en unieke ervaring.

Zoek het hogerop

Nog een leuke, en misschien zelfs wel spannende, buitenactiviteit: klimmen. In Landgraaf vindt u Klimpark SnowWorld. Dit grote klimpark bezorgt u een groot klimavontuur. En het is gemakkelijk te bereiken vanaf de camping. 
Ook leuk is het tokkelen vanaf de Wilhelminatoren  in Valkenburg. U wordt hier, natuurlijk onder begeleiding, in het diepe gegooid. Durft u het aan? 
Wilt u uw klimkunsten trainen? In Sittard kunt u op een klimmuur klimmen. U kunt aan de hand van een introductie les leren klimmen en de muur trotseren. Leuk voor een actief dagje weg.

Omgeving overzicht