Iets te vieren?

In een sfeer van warmte, rust en gastvrijheid biedt Rozenhof volop gelegenheid voor uw feestje, een receptie, een familiedineetje of een communie. Maar ook een buffet op maat of een uitgebreide barbecue op het royale terras. We hopen van elk feest iets speciaals te maken.

De natuurrijke ligging van restaurant Rozenhof is ideaal voor uw kleinschalige bedrijfsuitje of familie-reünie. Groepen vanaf 10 personen kunnen we uitstekend ontvangen. In- en outdoor activiteiten laten zich goed combineren waardoor er voor alle doelgroepen een gevarieerd en attractief programma samengesteld kan worden. Wat denkt u van een GPS wandeling of een avontuurlijke mountainbike tocht met een lunch in de natuur. Dat wordt  zeker een geslaagde dag. We zien het als een uitdaging uw wensen te realiseren.

Feesten & Partijen

Voor ieder gezelschap tot 100 personen maken we graag een voorstel op maat

Buffetten

We verzorgen ook graag een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Neemt u vooral contact met ons op, dan overleggen we over alle mogelijkheden. Hiernaast vindt u een voorbeeld van ons barbeque buffet!

Barbecue

Basis barbecue € 18,50 p.p.

  • Hamburger
  • Kip Sjasliek
  • BBQ-Worst
  • Rauwkostsalades
  • Knoflooksaus/BBQsaus/Mayonaise
  • Stokbrood met kruidenboter

Extra bij te bestellen:

 
Gemarineerde Speklap € 2,00
Gemarineerde Kotelet € 2,25
Gemarineerde Spare-rib € 2,25
Zalmmoot € 3,25
Biefstuk brochette met spek en ui € 5,00
Kalfsvlees brochette met ui en champignons € 5,00
Griekse salade met feta-kaas en olijven € 2,00
Rundvleessalade € 2,50
Fruitsalade met veel vers fruit € 2,50
Andere sauzen (per saus) € 1,00

Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Vegetarische gerechten zijn ook mogelijk. Speciale prijzen voor kinderen.tot 8jr.