Reserveren
Reserveren

Camperplaats in Zuid Limburg

Reserveer voor 2022

U kunt nu uw vakantie in Limburg voor 2022 reserveren. Wilt u ook dit jaar weer niets missen van onze mooie camping en omgeving? Reserveer dan nu een camperplaats in Zuid-Limburg voor 2022. Met alle voorzieningen die u van ons gewend bent. Zo kunt u weer meedoen aan het leuke animatieprogramma, kunt u genieten in het zwembad en gebruik maken van de faciliteiten op de camping. 

Bent u op zoek naar een camperplaats in Zuid-Limburg? Op Camping Rozenhof kunt u gemakkelijk uw camper kwijt. Met ruime kampeerplaatsen kunt u hier heerlijk vakantie vieren. En het geeft u een hele goede mogelijkheid om met uw camper Zuid-Limburg te verkennen. De plekken 2 t/m 20, 65 t/m 84 zijn speciaal verhard zodat u niet wegzakt en altijd weg kunt komen.
Nu ook een speciale stortplaats voor campers, in de buurt van de paardenstallen.

Met uw camper door de natuur

Zuid-Limburg heeft heel veel unieke plekken om te ontdekken. En dit kunt u ideaal doen met uw camper. Zo kunt u hier prachtig door de natuur rijden. Over de glooiende heuvels, door de bossen, langs de dorpjes en steden: het kan er allemaal. En er zijn verschillende plekken waar u de camper kunt parkeren om even een mooie wandeling te kunnen maken. Dat maar Zuid-Limburg een ideale plek om op vakantie te gaan.

Bezoek de leukste steden

Zuid-Limburg kent ook een aantal hele mooie steden die u zeker moet bezoeken tijdens uw vakantie. Zo is er het prachtige Valkenburg. Bezoek hier de kasteelruïne die hoog boven de stad uittorent, of bezoek de mijnen van Valkenburg. Of nog beter: combineer de bezoekjes voor een volledige Valkenburg-ervaring. Ook Maastricht, de provinciehoofdstad, is zeker een bezoek waard. De kazematten geven een prachtig ondergronds beeld van de stad, en de gezellige binnenstad geeft u voldoende mogelijkheid om heerlijk te genieten van een hapje of een drankje.

Een dagje weg in Zuid-Limburg

Naast steden en natuur heeft Zuid-Limburg nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld een superleuke dierentuin, of lekker skiën. Voor de dierentuin moet u bij Gaia Zoo in Kerkrade zijn. Apen, neushoorns en nog veel meer dieren kunt u zien in dit dierenpark. Vindt u skiën leuk? Ga dan naar Snowworld in Landgraaf. Hier kunt u lekker skiën of snowboarden, ongeacht het weer of de temperatuur. 

Camperplaats Zuid-Limburg


Geniet van goede voorzieningen

Op onze camping mag u als gast ten alle tijden gebruik maken van onze goede voorzieningen. Zo kunt u elke ochtend boodschappen doen in het campingwinkeltje. Heerlijke verse broodjes kopen of een Limburgse vlaai, het kan in de winkel. Ook is er een wasserette op de camping aanwezig. Zo kunt u altijd uw kleding wassen en drogen.

Genieten in het zwembad

De camping beschikt ook over een gezellig buitenzwembad. Hier kunt u op warme zomerdagen heerlijk zwemmen. Het water wordt verwarmd door middel van zonne-energie, dus het is ook nog eens verantwoord zwemmen. Zo kunt u heerlijk genieten van uw vakantie op de camperplaats in Zuid-Limburg.

Dineren op de camping

Ook kunt u heerlijk dineren op onze camping. Restaurant de Rozenhof heeft een hele mooie menukaart, die regelmatig geüpdatet wordt. Heerlijke voorgerechten, een lekker diner en uiteraard een desert achteraf zorgen er voor dat u een heerlijk diner kunt genieten. Maar u kunt hier natuurlijk ook terecht voor een lekkere lunch, of gewoon een kopje koffie.