Reserveren
Reserveren

Camping in Zuid Limburg

Staat u op onze camping in Zuid-Limburg? Dan heeft u geluk! Want de omgeving van de camping staat boordevol leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Van steden tot grotten en van wandelroutes tot dierentuinen: Zuid-Limburg heeft het allemaal.

De mooiste steden

Zuid-Limburg kent een aantal hele mooie steden, die heel goed bereikbaar zijn vanaf onze camping. Denk bijvoorbeeld aan provinciehoofdstad Maastricht. Maastricht is een grote stad, en u kunt hier gemakkelijk een hele dag genieten van alles dat de stad te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Sin-Servaasbasiliek. Deze kerk, die stamt uit het jaar 384, kent een hele rijke geschiedenis die u zeker moet ontdekken. Ook het Fort Sint-Pieter heeft een hele rijke geschiedenis. Het 300 jaar oude fort staat op de Sint-Pietersberg en verdient zeker een bezoek.

Bezoek Valkenburg

Ook Valkenburg is een absolute aanrader als u bij ons op de camping verblijft. Op een klein half uur rijden vanaf Camping Rozenhof vindt u deze mooie stad. Het eerste herkenningspunt, de ruïne boven Valkenburg, is ook meteen een aanrader om te bezoeken. En dit kunt u uitstekend combineren met een bezoekje aan de mijnen van Valkenburg. En achteraf kunt u gezellig het terras opzoeken in de lange hoofdstraat vol met restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Zo heeft u een heerlijke dag in het prachtige Valkenburg. Ideaal tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg.

 

Camping Zuid-Limburg Wandelen en Fietsen


Activiteiten vanaf de camping

Ook als u het iets dichter bij de camping zoekt kunt u ook heel veel leuks doen. Maak bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht door Zuid-Limburg. De omgeving is prachtig en herbergt prachtige natuur. En een van de voordelen: een aantal van de routes leiden direct langs onze camping. U kunt dus zo op de fiets stappen of de wandelschoenen aandoen, want voor u het weet loopt of fietst u op de mooiste routes door Zuid-Limburg.