Reserveren
Reserveren

Camping in Zuid Limburg

Staat u op onze camping in Zuid-Limburg? Dan heeft u geluk! Want de omgeving van de camping staat boordevol leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Van steden tot grotten en van wandelroutes tot dierentuinen: Zuid-Limburg heeft het allemaal.

Vakantiehuis huren in Limburg

Geniet in één van de comfortabele accommodaties op de camping in Zuid-Limburg. Ervaar een heerlijke vakantie in de leuke vakwerk vakantiehuisjes. Hier heeft u direct het gevoel dat u in Limburg of het buitenland bent. Ieder huisje is uniek en heeft een andere inrichting. Zo kunt u een accommodatie met bad hebben, een speciaal mindervalide huisje en een verschillend aantal personen. 

Genieten op camping zuid-Limburg

Heerlijk kamperen doe je op de camping in Zuid-Limburg. De kampeerplaatsen hebben allemaal 10 ampère stroom en ze zijn ruim opgezet. Kies voor een heerlijke kampeerplaats op de heuvels van Zuid-Limburg! 

De mooiste steden

Zuid-Limburg kent een aantal hele mooie steden, die heel goed bereikbaar zijn vanaf onze camping. Denk bijvoorbeeld aan provinciehoofdstad Maastricht. Maastricht is een grote stad, en u kunt hier gemakkelijk een hele dag genieten van alles dat de stad te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Sin-Servaasbasiliek. Deze kerk, die stamt uit het jaar 384, kent een hele rijke geschiedenis die u zeker moet ontdekken. Ook het Fort Sint-Pieter heeft een hele rijke geschiedenis. Het 300 jaar oude fort staat op de Sint-Pietersberg en verdient zeker een bezoek.

Bezoek Valkenburg

Ook Valkenburg is een absolute aanrader als u bij ons op de camping verblijft. Op een klein half uur rijden vanaf Camping Rozenhof vindt u deze mooie stad. Het eerste herkenningspunt, de ruïne boven Valkenburg, is ook meteen een aanrader om te bezoeken. En dit kunt u uitstekend combineren met een bezoekje aan de mijnen van Valkenburg. En achteraf kunt u gezellig het terras opzoeken in de lange hoofdstraat vol met restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Zo heeft u een heerlijke dag in het prachtige Valkenburg. Ideaal tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg.

 

Camping Zuid-Limburg Wandelen en Fietsen


Activiteiten vanaf de camping

Ook als u het iets dichter bij de camping zuid limburg zoekt kunt u ook heel veel leuks doen. Maak bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht door Zuid-Limburg. De omgeving is prachtig en herbergt prachtige natuur. En een van de voordelen: een aantal van de routes leiden direct langs onze camping. U kunt dus zo op de fiets stappen of de wandelschoenen aandoen, want voor u het weet loopt of fietst u op de mooiste routes door Zuid-Limburg.

Komt u ook langs in 2023?

Wist u dat u ook voor de vakantie 2023 kunt reserveren? Lekker zwemmen in het zwembad, meedoen aan de animatie, maar ook heerlijk de omgeving rondom de camping Zuid Limburg verkennen. Pak de fiets en doorkruis het Limburgse landschap, neem de wandelschoenen mee en ontdek de mooiste routes. En bezoek natuurlijk de mooie steden van Zuid Limburg. Zo ontkomt u bijna niet aan een bezoek aan Maastricht of Valkenburg. Maar ook Gulpen is een gezellige stad, met natuurlijk de Gulpener Bierbrouwerij als hoogtepunt. Neem contact met ons op om uw plekje op onze camping te reserveren.