Reserveren
Reserveren

Huisje in Zuid Limburg

Een huisje in Zuid Limburg. Wie wil dat nou niet? Een gezellig weekendje in een vakwerkhuisje of met het hele gezin in een prachtige stacaravan uitkijken over het glooiende groene heuvellandschap van Zuid Limburg. Een weekendje weg of een langere vakantie in een eigen huisje in Zuid Limburg. Wie wil dat nou niet?

 

Huisje Zuid Limburg

 

Vakwerkhuisje in Zuid Limburg

Een vakwerkhuisje? Precies. Dat type huisje in Zuid Limburg dankt zijn naam aan de manier waarop het gebouwd is. De dragende structuur bestaat voornamelijk uit balken met een invulling van de tussenliggende vlakken. Deze relatief goedkope manier van bouwen met eenvoudig verkrijgbare materialen zorgden er voor dat de vraag naar woningbouw in de 18e en 19e eeuw vrij makkelijk vervuld kon worden. De invulling van de vlakken bestaat meestal uit een mengsel van takken en twijgen, met stro en leem. Dit geeft een prachtig speels effect in het bijzonder mooie heuvellandschap van Zuid Limburg. 

Een huisje in Zuid Limburg huren? De vakwerkhuisjes op camping Rozenhof zijn geschikt van 4 tot 6 personen. 

Ja! Ik wil een huisje in Zuid Limburg huren.

Stacaravan huisje huren in Zuid Limburg

 

Stacaravan in Zuid Limburgs heuvellandschap

Naast vakwerkhuisjes zijn er op camping Rozenhof ook schitterende stacaravans beschikbaar. Deze zeer praktisch huisjes gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid Limburg bieden een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. De 4-persoons stacaravans zijn volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om een zorgeloze vakantie te hebben. Zo kun jij doen waar je voor gekomen bent; "genieten van je vakantie en het fijne huisje in Zuid Limburg". 

Wil je meer informatie? Vraag het onze medewerkers.

Direct een huisje in Zuid Limburg boeken?