Reserveren
Reserveren

Huisje in Zuid Limburg

Een vakantie in een huisje in Zuid Limburg. Wie wil dat nou niet? Een gezellig weekendje in een vakwerkhuisje of met het hele gezin in een prachtige stacaravan uitkijken over het glooiende groene heuvellandschap van Zuid Limburg. Een weekendje weg of een langere vakantie in een eigen huisje in Limburg.

Boek direct

 

Huisje Zuid Limburg

 

Vakwerkhuisje in Zuid Limburg

Een vakwerkhuisje? Precies. Dat type huisje  dankt zijn naam aan de manier waarop het gebouwd is. De dragende structuur bestaat voornamelijk uit balken met een invulling van de tussenliggende vlakken. Deze relatief unieke manier van bouwen met eenvoudig verkrijgbare materialen zorgden er voor dat de vraag naar woningbouw in de 18e en 19e eeuw vrij makkelijk vervuld kon worden. De invulling van de vlakken bestaat meestal uit een mengsel van takken en twijgen, met stro en leem. Dit geeft een prachtig speels effect in het bijzonder mooie heuvellandschap van Zuid Limburg. 

Een huisje in Zuid Limburg huren? De vakwerkhuisjes op camping Rozenhof zijn geschikt van 4 tot 6 personen. 

Huisje in Zuid Limburg voor 4-6 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje voor 4 tot 6 personen in Limburg? Dan bent u op Camping Rozenhof aan het juiste adres. Onze vakwerkhuisjes bieden een unieke verblijfplaats, met uiteraard alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf. De huisjes hebben een unieke, authentieke, oud-Limburgse uitstraling, wat nog extra bijdraagt aan de vakantiebelevenis.
Ook is uw huisdier bij ons welkom, met een maximum van 2 huisdieren per accommodatie. Onze huisjes hebben allemaal een omheining, dus u kunt ze binnen de afzetting lekker los laten lopen, maar uiteraard daarbuiten aan de lijn.

Ja! Ik wil een huisje in Zuid Limburg huren.

Ontdek alle accommodaties in Zuid-Limburg

De leukste uitjes vanuit uw huisje

Vanuit uw huisje in Zuid Limburg kunt u de leukste uitjes plannen. Zuid-Limburg is namelijk een hele gezellige, leuke en mooie regio. Er is veel te zien, maar ook zeker veel te doen. Een stedentrip maken kan heel goed, maar ook de natuur in gaan behoort tot de mogelijkheden. 

Genieten in Limburg met zwembad

Ook kunt u vanuit uw huisje in Zuid Limburg genieten van onze camping in Limburg met zwembad. Er is namelijk een mooi zwembad op onze camping aanwezig, waar u uitstekend kunt genieten op hete zomerdagen. Neem een verfrissende duik, trek lekker een aantal baantjes en geniet van het koele water. Zo wordt uw vakantie pas echt onvergetelijk.

Een prachtige stedentrip in Zuid-Limburg

Kiest u er voor om een leuke stedentrip door Zuid-Limburg te gaan doen, dan zijn er twee steden die u absoluut moet bezoeken: Maastricht en Valkenburg. In Maastricht kunt u heel veel leuks doen. Bezoek bijvoorbeeld een van de mooie musea die de stad rijk is. Of ga op ontdekkingstocht door de ondergrondse wereld van de Kazematten. Natuurlijk is Maastricht ook de perfecte plek om lekker uit eten te gaan of om een drankje te drinken.

Bezoek het unieke Valkenburg

Vanuit uw huisje in Zuid-Limburg kunt u ook gemakkelijk naar Valkenburg rijden. Binnen een half uur staat u in een van de mooiste en meest gezellige kleine steden van Nederland. In Valkenburg vallen meteen twee dingen op: er zijn ontelbaar veel restaurants, en er staat een grote kasteelruïne boven het stad. U kunt in Valkenburg verschillende mijnen en grotten bezoeken, waarvan sommigen uitkomen in de kasteelruïne. Sluit de dag vervolgens af op een van de gezellige restaurants in de stad.

Stacaravan huisje huren in Zuid Limburg

 

Stacaravan in Zuid Limburgs heuvellandschap

Naast vakwerkhuisjes zijn er op camping Rozenhof ook schitterende stacaravans beschikbaar. Deze zeer praktisch huisjes gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid Limburg bieden een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. De 4-persoons stacaravans zijn volledig ingericht met alles wat u nodig heeft om een zorgeloze vakantie te hebben. Zo kunt u doen waar u voor gekomen bent; "genieten van uw vakantie in Zuid Limburg". 

Ook is uw huisdier bij ons welkom, met een maximum van 2 huisdieren per accommodatie.

Genieten in Limburg kan zelfs in een glampingtent. Prachtige safaritenten met een uitzicht op de mooie zonsondergang. Kom helemaal tot rust tijdens glamping in Limburg.

Wilt u meer informatie? Vraag het onze medewerkers.

Boek uw vakantie 2024

Bent u op zoek naar een gezellig huisje in Zuid Limburg? Kom dan in 2024 genieten van een heerlijke vakantie. Het hele jaar rond kunt u heerlijk onspannen in één van de leuke vakwerkhuisjes. Bent u klaar voor een heerlijke vakantie in Zuid Limburg?

Direct een huisje in Zuid Limburg boeken?