Reserveren

Wintercamping in Limburg

Geniet van een heerlijk winters weekendje weg en geniet van de prachtige natuur tijdens jouw vakantie op onze wintercamping in Limburg.

Kerstvakantie in Limburg

Een ultieme winterse vakantie in Limburg is toch wel rondom de kerst. Geniet van een gezellige tijd met elkaar in een comfortabele accommodatie. Ervaar de rust en de natuur.  

In de vakantie is het restaurant ook bijna iedere dag geopend en kunt u genieten van diverse gerechten à la carte. Bekijk de openingstijden en dagen. Met oud jaar hebben we natuurlijk ook heerlijke oliebollen die u kunt afhalen in het restaurant! 

Vakantie boeken

Vakantiehuis in de winter

Op de wintercamping in Limburg kunt u ook verblijven in een comfortabele accommodatie. De vakwerk vakantiehuisjes liggen op een rustige plaats in de natuur. Alle huisjes zijn ingericht met een cv, televisie, radio, serviesgoed en uiteraard ook een magnetron. Een aantal vakantiehuisjes hebben ook een open haard, dat is natuurlijk heerlijk in de winter. Ieder huisje is uniek, dus bekijk vooral even de foto’s en kies uw accommodatie. Geniet van een heerlijke vakantie in de winter in Zuid-Limburg.

Helaas zijn de stacaravans in de winter gesloten.

Uw wintercamping in Limburg

Kom heerlijk kamperen met uw eigen caravan of camper en geniet van het winterse weer op de Limburgse heuvels. De toiletgebouwen zijn uiteraard gewoon open en verwarmd, waardoor u kunt genieten van een comfortabele douche. In de ochtend kunt u verse broodjes halen bij de receptie. Komt u ook genieten op de wintercamping in Limburg?

Direct boeken

winterkamperen Limburg

Wintercamping Limburg

De leukste winterse uitjes in Zuid-Limburg

Vanaf onze wintercamping in Limburg kunt u allerlei leuke uitjes beleven. Geniet van de natuur of bezoek Maastricht. Maastricht is in de winter en vooral in december erg leuk. Beleef de kerstmarkt en ga lekker winkelen in de stad. Stap in het reuzenrad om over de hele stad te kunnen kijken, echt een aanrader!

Een ander leuk winters uitje vanaf de wintercamping in Limburg is wandelen door de prachtige natuur. Trek warme kleren aan en dwaal door de (besneeuwde) weilanden en bossen. In de winter is er genoeg te wandelen. Na afloop kunt u een lekkere warme kop koffie met een stuk vlaai nemen bij ons restaurant, zo geniet u van een echte winterse dag in de natuur op de camping bij Vijlen.

Bent u nu helemaal overtuigd van een heerlijke winterse vakantie op onze wintercamping in Limburg? Reserveer uw plaats en geniet van een echt winters weekje of weekendje weg! 

Direct reserveren