Reserveren
Reserveren

Vakantiehuisje Zuid-Limburg

Geniet van de prachtige natuur vanuit uw vakantiehuisje in Zuid-Limburg. Ontdek onze gezellige camping, de luxe horeca en natuurlijk het heerlijke zwembad om lekker af te koelen. Gaat u deze vakantie ook genieten?

Het hele jaar open

De camping is het hele jaar geopend, dat betekent dat u op ieder moment kunt genieten van een vakantiehuisje in Zuid-Limburg. Bent u op zoek naar rust, ruimte en natuurlijk ook de gezelligheid van een echt gemoedelijk Limburgse camping? Dan is camping Rozenhof perfect voor u.

In de lente is de camping echt prachtig om te zien. Ook raden we zeker aan om de zonsondergang te bekijken, want deze is echt prachtig.

Uw vakantiehuisje in Zuid-Limburg huren

De vakantiehuisjes zijn precies zoals u ze kunt verwachten in Zuid-Limburg. De vakwerkhuisjes hebben een uniek uiterlijk en ze zorgen voor een prachtig aanzicht. U kunt met een gezin of vrienden tot maximaal 6 personen verblijven in de vakantiehuisjes. Ieder huisje is uniek en heeft weer andere leuke kenmerken van binnen en van buiten.

Kies bijvoorbeeld voor een huisje met een gezellige open haard, hier kunt u genieten van lange en knusse avonden bij het vuur. Ook zijn er vakantiehuizen met een hek om de tuin, dat is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die lekker op vakantie willen. Vanuit de vakantiehuisjes heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving van Zuid-Limburg. Kom helemaal tot rust en geniet van een heerlijke tijd met vrienden en familie.

Reserveer direct

Stacaravan met prachtig uitzicht

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een gezellige stacaravan tijdens uw vakantie. De stacaravans zijn voor 4 personen en hebben een terras met prachtig uitzicht. Verder is er een tuinset waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van het zonnetje. De stacaravans zijn uiteraard voorzien van een gasketel en een CV en u kunt gewoon naar onze camping in Limburg met uw hond komen.

Stacaravan boeken

Unieke camping met zwembad

Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de camping en de heuvels van Zuid-Limburg. Het zwembad ligt namelijk boven de rest van de camping, dit zorgt voor overzicht en uitzicht. Doordat het een buitenzwembad is, is het geopend van juni tot september, door warm of koud weer kunnen hier natuurlijk altijd uitzonderingen door ons gemaakt worden. Het zwembad is door middel van zonne-energie verwarmd, want wij vinden het belangrijk dat er verantwoord met stroom wordt omgegaan.

Voor de kleine kinderen is er een speciaal kleuterbadje, hier kunnen ze onder begeleiding veilig in zwemmen, dat is natuurlijk ideaal!

vakantiehuisje Zuid-Limburg

 

Ontdek Zuid-Limburg

Geniet van de prachtige natuur en de leuke activiteiten in Zuid-Limburg. Het is net alsof u even in het buitenland bent, maar dan gewoon in Limburg. Geniet van de heerlijke vlaaien, de golvende heuvels en alles wat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Zoals eerder al genoemd is het fietsen en wandelen echt prachtig in de omgeving. Fiets langs het drielandenpunt, waan uzelf in Italië als u langs de wijngaarden fietsen en geniet van de streekproducten die u bij verschillende boerderijwinkels kunt kopen. Zo ervaart u de natuur en Zuid-Limburg op haar best.

Daarnaast raden we ook aan om de grotten bij Valkenburg en Maastricht te bekijken, dit is een prachtig fenomeen en zeker de moeite waard. In de winter kunt u hier zelfs kerstmarkten vinden, dat is een uniek dagje weg. Daarnaast is het oorlogsmuseum ook zeker de moeite waard en voor de kunstliefhebbers is Schunck een bijzonder uitstapje. Ervaar het zelf en kies voor een uitstapje vanuit uw vakantiehuisje in Zuid-Limburg.

Is een unieke vakantie in één van onze prachtige vakantiehuisjes echt iets voor u? Dan kunt u het hele jaar door genieten van een vakantie in Zuid-Limburg en de prachtige omgeving ervaren.

Boek uw vakantiehuisje