Reserveren
Reserveren

Vakantie in Limburg

Limburg is met haar aan Duitsland en België grenzend heuvellandschap wellicht een van Nederlands mooiste vakantiebestemmingen. Vakantie in Zuid-Limburg is dan ook niet voor niets erg populair. Met Nederlands hoogste heuvels biedt het zuiden van Limburg een omgeving waarbij men zich even in een andere wereld waant. Een actieve vakantie met vrienden of familie? Een romantische wandeling met uw geliefde? Een ontspannen vakantie met het hele gezin? Een vakantie op camping Rozenhof is een vakantie voor het hele gezin, komt u genieten? 

Nu reserveren

Op vakantie in Limburg

De Limburgers zeggen het vol trots: Limburg is fijn! Het prachtige glooiende heuvellandschap in het zuiden van ons land met de vele rustieke en gezellige dorpjes nodigt uit tot het maken van fijne herinneringen. Gezellig uitgaan en tafelen hoort bij het knusse bourgondische leven dat de Limburgs leiden. De prachtige uitstraling van het groene heuvellandschap in combinatie met de vele gezellige terrasjes en eetgelegenheden, zorgen er voor dat Limburg een fantastisch fijne vakantiebestemming is. Ja, wij weten het zeker; "Vakantie in Limburg is fijn".

Om Limburg echt goed te kunnen ervaren tijdens uw vakantie is een vakwerkhuisje de oplossing. Deze leuke vakantiehuisjes in Zuid-Limburg hebben een mooie uitstraling en zorgen voor een uniek vakantiegevoel. Wilt u toch liever kamperen? Neem uw eigen tent mee of geniet van een luxe vakantie in een glampingtent. De safaritenten in Limburg zijn heerlijk, want hier heeft u alles wat u kunt wensen.

Ontdek de camping

Laten we eerst eens kijken wat u tijdens uw vakantie op de camping kunt doen. Bijvoorbeeld lekker zwemmen! Op de camping is een mooi buitenzwembad aanwezig waar u op warme zomerdagen heerlijke afkoeling kunt vinden. Er is natuurlijk niets lekkerder dan tijdens uw vakantie een heerlijke duik nemen. Hier biedt het zwembad natuurlijk uitkomst. Ook wordt er in de zomermaanden een vrolijk animatieprogramma georganiseerd. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten gedaan. Spelletjes, knutselen, sporten en feesten zijn zo maar een paar activiteiten die de revue zullen passeren. En veel activiteiten zijn niet leeftijdsgebonden. Ouders kunnen dus gerust aansluiten.

Het beste van Limburg

Uiteraard is er van alles te beleven op onze camping in de buurt van Maastricht. Maar ook in de omgeving is er voldoende vertier voor het hele gezin. Zo is de omgeving een echt walhalla voor natuurliefhebbers. De mooiste wandelroutes doorkruisen de prachtige natuur, wat het maken van een wandeling in dit gebied een heerlijke activiteit maakt. Maar er is nog veel meer te doen in de omgeving.

Drielandenpunt

Dit hoogste punt van Nederland in Zuid Limburg grenst aan Duitsland en België. Geniet van een hapje en een drankje en loop samen naar het hoogste puntje, het drielandenpunt, vanwaar je over Duitsland, België en Nederland uitkijkt. Vanuit hier kunt u ook leuke wandelingen maken om uw vakantie in Limburg een sportief tintje te geven.

Valkenburg

Een van de leukste bestemmingen tijdens een vakantie in Limburg. Bezoek een van de vele mijnen en grotten waar Limburg om bekend staat, zoals:

  • De Prehistorische vuursteenmijnen
  • De gemeentegrot van Valkenburg
  • De fluwelengrot. 

Naast deze heerlijk koele grotten kunt u ook een bezoek brengen aan Kasteel Valkenburg, Sprookjesbos Valkenburg, kuuroorden of het openluchttheater. 

Vakantie in Limburg

 

Maastricht

De hoofdstad van bourgondisch Limburg is zeker een bezoekje waard. Vakantie in Limburg is namelijk niet compleet zonder een bezoek aan deze gezellige stad. De vele terrasjes, restaurantjes, cafeetjes en winkels stralen sfeer en gezelligheid uit. Combineer een datje winkelen eens met een bezoekje aan de prachtige Sint-Servaasbasiliek, de oude stadspoort (de Helpoort), Sint Servaasburg, het gezellige marktplein met stadhuis en natuurlijk het Vrijthof. 

Dierentuin: Gaia ZOO

Opgedeeld in vier gebieden heeft dit park gelegen in Kerkrade een zeer uitgebreid aanbod met de meest uiteenlopende dieren. Een leuk uitje voor het hele gezin tijdens uw vakantie in Limburg. 

Boek uw vakantie in Limburg

U kunt nu ook uw camping in Zuid-Limburg boeken. Dat betekent weer een heerlijke vakantie in Limburg. Genieten in de Limburgse heuvels, genieten van de Limburgse cultuur én genieten van onze mooie camping in het Geuldal. Wandel rond in de lente of geniet van mooie zonsondergangen in de zomer. De huisjes zijn regelmatig snel volgeboekt, dus reserveer daarom nu uw vakantie in Zuid-Limburg.

Vakantie in Limburg boeken!