Reserveren
Reserveren

Vakantie in Limburg

Limburg is met haar aan Duitsland en België grenzend heuvellandschap wellicht een van Nederlands mooiste vakantiebestemmingen. Vakantie in Zuid-Limburg is dan ook niet voor niets erg populair. Met Nederlands hoogste heuvels biedt het zuiden van Limburg een omgeving waarbij men zich even in een andere wereld waant. Een actieve vakantie met vrienden of familie? Een romantische wandeling met je geliefde? Een ontspannen vakantie met het hele gezin? Een vakantie in Limburg is een vakantie voor iedereen. 

Op vakantie in Limburg

De Limburgers zeggen het vol trots: Limburg is fijn! Het prachtige glooiende heuvellandschap in het zuiden van ons land met de vele rustieke en gezellige dorpjes nodigt uit tot het maken van fijne herinneringen. Gezellig uitgaan en tafelen hoort bij het knusse bourgondische leven dat de Limburgs leiden. De prachtige uitstraling van het groene heuvellandschap in combinatie met de vele gezellige terrasjes en eetgelegenheden, zorgen er voor dat Limburg een fantastisch fijne vakantiebestemming is. Ja, wij weten het zeker; "Vakantie in Limburg is fijn".

Het beste van Limburg

Uiteraard is er van alles te beleven op camping Rozenhof tijdens jouw vakantie in Limburg. Maar ook in de omgeving is er voldoende vertier voor het hele gezin. Zo is de omgeving een echt walhalla voor natuurliefhebbers. De mooiste wandelroutes doorkruisen de prachtige natuur, wat het maken van een wandeling in dit gebied een heerlijke activiteit maakt. Maar er is nog veel meer te doen in de omgeving.

Drielandenpunt

Dit hoogste punt van Nederland in Zuid Limburg grenst aan Duitsland en België. Geniet van een hapje en een drankje en loop samen naar het hoogste puntje, het drielandenpunt, vanwaar je over Duitsland, België en Nederland uitkijkt. Vanuit hier kun je ook leuke wandelingen maken om je vakantie in Limburg een sportief tintje te geven.

Valkenburg

Een van de leukste bestemmingen tijdens een vakantie in Limburg. Bezoek een van de vele mijnen en grotten waar Limburg om bekend staat, zoals:

  • De Prehistorische vuursteenmijnen
  • De gemeentegrot van Valkenburg
  • De fluwelengrot. 

Naast deze heerlijk koele grotten kun je ook een bezoek brengen aan Kasteel Valkenburg, Sprookjesbos Valkenburg, kuuroorden of het openluchttheater. 

Maastricht

De hoofdstad van bourgondisch Limburg is zeker een bezoekje waard. Vakantie in Limburg is namelijk niet compleet zonder een bezoek aan deze gezellige stad. De vele terrasjes, restaurantjes, cafeetjes en winkels stralen sfeer en gezelligheid uit. Combineer een datje winkelen eens met een bezoekje aan de prachtige Sint-Servaasbasiliek, de oude stadspoort (de Helpoort), Sint Servaasburg, het gezellige marktplein met stadhuis en natuurlijk het Vrijthof. 

Dierentuin: Gaia ZOO

Opgedeeld in vier gebieden heeft dit park gelegen in Kerkrade een zeer uitgebreid aanbod met de meest uiteenlopende dieren. In 2011 werd het park zelfs uitgeroepen tot het beste dierenpark van Nederland. Een leuk uitje voor het hele gezin tijdens je vakantie in Limburg. 

Boek uw vakantie voor 2021

U kunt nu ook uw vakantie in Limburg voor 2021 boeken. Dat betekent weer een heerlijke vakantie in 2021. Genieten in de Limburgse heuvels, genieten van de Limburgse cultuur én genieten van onze mooie camping. Reserveer daarom nu uw vakantie in Zuid-Limburg voor 2021.

Vakantie in Limburg boeken!